Schenkhof Meubelen; sinds 1956

"Het familiebedrijf Schenkhof Meubelen word al 3 generaties gedreven door enthousiasme en liefde voor het vak".

 

In 1955 kocht de vader van de Teunie het winkeltje van de heer Vink aan de Schoolstraat. Het jaar daarna werd met de bouw begonnen van de, toen nog maar 16x10 meter grote winkel aan het Plein. In 1958 volgde de opening. Teunie en haar man Wim waren inmiddels getrouwd en zij huurde in eerste instantie de winkelruimte. In 1970 werd de winkel door hen gekocht. Teunie en Wim dachten toen al aan de toekomst en schafte er maar meteen 500 vierkante meter grond aan het pand grenzend bij aan. In 1974 werd dan ook bijgebouwd, er kwamen 750 vierkante meters bij in totaal. En daarna is men verticaal verdergegaan. 

 

In 1992 werd een nieuw pand gebouwd aan de Molendam nummer 29. Op het erf van oma Zus werd een splinternieuwe zaak gerealiseerd. Het huisje van oma Zus is nog steeds te vinden aan de voorzijde van de showroom.

In 2004 heeft Nico de zaak aan de Molendam 29 overgenomen. 

Samen met een deskundig team zorgt hij ervoor dat zowel de particuliere als de projectmatige woninginrichting al jaren kan rekenen op een goed advies, uitstekende uitvoering en een perfecte afhandeling.